Safari ferie for hele familien

safari

Hvis du har en familie med børn, så ved du, at intet bringer ungene mere glæde end at se dyr på tæt hold. De fleste børn – især mindre børn – elsker dyr i alle afskygninger. Dette skyldes, at børn er både særlige nysgerrige, følsomme og uskyldige.

En tur til zoologiske have med børnene plejer at være et hit, så hvorfor ikke tage dette et skridt videre med en safari ferie for hele familien i Tanzania. En safaritur til Tanzania vil garantere dig og børnene masser af spændende oplevelser med det fantastiske dyreliv og den storslåede natur.

Hvad byder Tanzania på?

Tanzania er Afrikas perle, når det kommer til safari oplevelser. Landet har nemlig et særdeles rigt dyreliv, med en af de største koncentration af vilde dyr i hele verden, samt en mangfoldig naturskønne oplevelse.

I landet er der nemlig garanti for at se alle slags dyr, du kunne tænke dig til. Blandt andet findes der i Tanzania løver, giraffer, zebraer, næsehorn, bøfler, flodheste, flamingoer, elefanter, mange smukke fuglearter, samt en hel række af andre spændende og vilde dyr.

Derudover har Tanzania en yderst varierende natur, med både store slette, savanner, vulkankrater, høje bjerge, store floder og søer, strande samt flere eksotiske skovområder. Tanzania er i sandhed en af verdens bedste safariland, hvor du kan komme helt tæt på dyrene og opleve dem i deres vante omgivelser.

Hvor kan man tage på safari i Tanzania?

Når man skal tage familien med på en safaritur til Tanzania, kræver det lidt planlægning i forvejen med hensyn til, hvor man vil hen. Der findes nemlig rigtig mange nationalparker og naturreservater i Tanzania, som alle sammen byder på anderledes safarioplevelser.

De mest oplagte steder at tage på safari i Tanzania er blandt andet nationalparkerne Mount Kilimanjaro, Tarangire, Serengeti, Lake Manyara og Ngorongoro Krateret. Der er masser af muligheder for at opleve det vilde dyreliv med et utal af forskellige dyr i disse nationalparker.

Ud over spændende safariture er der også blandt andet muligheden for at tage på en ballonsafari i Serengeti nationalpark, hvor I sammen flyver i en luftballon hen over Serengeti sletten.

I Mount Kilimanjaro nationalpark har I muligheden for at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, på en af de forskellige ruter. Det er en både udfordrende og spændende naturoplevelse, som alle i familien kan være med på. Hvis i gerne vil gøre dette, kræves det dog planlægning og lidt forberedelse inden rejsen.

Efter de vilde safariture er det en god idé, at I afslutter rejsen ved at tage til Zanzibar for at få en afslappet badeferie på en fantastisk eksotisk strand og hav, med muligheden for at opleve vilde delfiner.

Du kan læse mere om spændende oplevelser i Tanzania på www.safaritanzania.dk.