Hvor kan man få foretaget en laseroperation?

beautiful-2314_1280

Synsfejl er ikke unormalt i Danmark. Omend det er, nærsynethed, langsynethed, alderssyn eller en bygningsfejl, så lider næsten halvdelen af den danske befolkning af nedsænket syn på den ene eller den anden måde.

Hører du med til denne del af befolkningen, så er der faktisk behandlinger parat til dig, så du på kort sigt kan fjerne din hæmmelse og blive lige så stærkt seende som de sidste 50 %. Der findes rigtig gode laserbehandlere i Danmark, som bl.a. EuroEyes, der netop har specialiseret sig i laserbehandling af øjnene.

En laserbehandling er en smertefri behandling og tager under 2 timer, og du vil derefter mærke en kæmpe forandring. Du kan læse herunder, hvornår du er egnet til behandling, og hvad det koster at få lavet en operation.

Hvornår kan jeg få en laserbehandling?

Hvis du skal have foretaget en laserbehandling, kræver det få ting. Først og fremmest skal du være mellem 18-60 år gammel. Behandlinger bliver typisk lavet ved nærsynethed op til -10 dioptrier, langsynethed op til +4 og alderssyn op til 4 dioptrier.

Derudover skal din hornhinde være minimum 450 mikrometer tyk, og du må ikke have andre øjensygdomme som keratokonus, grøn eller grå stær. Dit syn skal også have været stabilt i minimum 2 år. Er du gravid, bør du vente med at få foretaget en operation. Hvis du skal behandles, bliver der lavet en forundersøgelse af øjnene, og kirurgen vurderer, om de er klar til operationen.

Er du i tvivl om, om du er egnet til at få en laseroperation, kan du med fordel kontakte en behandler, som kan vejlede dig omkring mulighederne. Du kan bestille en uforpligtende forundersøgelse, for at se, om du er egnet.

Hvad koster en laserbehandling?

Prisen for en laserbehandling er fra 16.000, men til gengæld vil du bagefter kunne smide dine briller eller dine kontaktlinser. Derfor er det ikke nødvendigvis en dårlig investering. Linser koster typisk 200 kr. i måneden, så det vil indenfor 10 år være tjent hjem.

Virksomheden EuroEyes tilbyder også rentefri finansiering i samarbejde med Resurs Bank, så du kan vælge at betale månedsvis, hvilket gør udbetalingerne meget mere overkommelige. Er du studerende giver firmaet også 10 % i studierabat på operationen.

Hvis du er medlem af Sygesikring “danmark”, kan du få tilskud til øjenoperationen. Det kræver at du er medlem i Gruppe 1, Gruppe 2 eller Gruppe 5, og at du har tilvalgt Operation umiddelbart 12 måneder forinden. Der gives et tilskud på 6000-13000 til operationen. Læs mere om laseroperationer på EuroEyes.dk

Kilde: EuroEyes.dk