Følg Jane Goodalls fodspor gennem Tanzania

Gombe stream1

Nu kan du følge Jane Goodalls fodspor igennem Gombe Stream nationalparken med Googles nyeste teknologiske opfindelse. Den verdens anerkendte chimpanse ekspert har brugt 45 år på at studere de sociale og familie interaktioner af vilde chimpanser i Gombe Stream nationalpark i Tanzania.  

Google har udviklet et nyt tiltag der gør det muligt at udforske den selv samme nationalpark, som Jane Goodalls har brugt 45 år til at indsamle masser af data og observationer af vilde chimpanser. Man mener at det er Jane Goodalls forskning, som fandt frem til at mennesker og chimpanser stor set deler de samme gener.

Google har haft professionelle fotografer til at trænge ind i den verdensberømte regnskov 20 kg tunge rygsække, hvor der er blevet taget tusindevis 360 grader billeder.

Udover at kunne følge de stiger, som Jane Goodall begik sig på i 45 år, så kan man opleve meget mere, fordi Google har også bragt en satellit med ind i nationalparken.

Med satellit teknologi kan du via gps finde ud af hvor chimpanserne befinder sig henne. På den måde kan man, hvis man er rigtig god, finde nogle af de chimpanser, som Jane Goodall selv har arbejdet med og navngivet. Derudover så har er der også en chimpanse der hedder “Google”

Hvis du og din familie kunne tænke dig at opleve chimpanserne i Gombe Stream nationalpark og gå i Jane Goodalls fodspor, så skal i besøge Tanzania

Med en safarirejse til Tanzania fra Kimplingtravel.dk kan du og din familie komme til Tanzania og opleve det helt specielle dyreliv, som de mange nationalparker har at tilbyde.

Man kan også tage sig til at bestige Kilimanjaro med en guide, som vil fortælle en masse om Tanzanias natur. Man kan også besøge paradisøen Zanzibar, hvor man kan bade på brillanthvide strande og Aquablå vande. Zanzibar er i sandheden en ultimativ badeferie destination.